Matcha Stater Set Wit - Binnenkort verkrijgbaar!

€54,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022290246
De Matcha set der sets! Deze Starter Matcha Set geeft jou alles wat je nodig hebt voor de perfecte kop matcha. Met onze Beginner Matcha, een matcha kom, bamboe matcha klopper Oki, bamboe matcha lepel en een klopper houder.
Inhoud
Materiaal Bamboe & keramiek

De perfecte matcha beginner set bestaat niet. Of toch wel? Met deze set haal jij in een keer alles in huis om jouw matcha journey te starten! Van de matcha zelf, tot de matcha klopper om dat heerlijke groene schuim te creëren. Met deze matcha set geniet jij binnen een handomdraai van de perfecte matcha. Je kunt deze set opbergen in de bijgeleverde linnen opbergzak.

Matcha Starter Set Wit

  • Matcha schaal wit spikkel: De schaal is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een unieke en luxe uitstraling. En wist je dat hij met de hand gemaakt is? Hierdoor is jouw schaal one of a kind! De inhoud van deze schaal is 450 ml.
  • Bamboe Matcha klopper Oki: De Matcha klopper is een essentieel onderdeel van jouw matcha ritueel. Deze klopper heeft 130 borstelhaartjes, die door hun unieke vorm voor een fijne lichtgroene schuimlaag zorgen op jouw heerlijke schaal matcha. Want hoe meer borstelhaartjes, hoe schuimiger jouw matcha thee wordt.
  • Matcha klopper houder wit spikkel: De houder is speciaal ontworpen voor de matcha klopper Oki en houdt door het kegelvormige design de haartjes van de klopper in vorm tijdens het drogen.
  • Bamboe Matcha lepel: De lepel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, namelijk bamboe! Met deze lepel kan je jouw heldergroene matcha tot perfectie doseren, waardoor jouw kop matcha thee nét iets lekkerder is!  
  • Beginner Matcha: Deze Beginner Matcha is perfect voor de beginnende matcha drinken. Waar ceremoniële matcha wordt gemaakt van de hoogste bladeren van de Tencha theeplant, gebruikt deze variant de lager groeiende, stuggere theebladeren. Deze matcha is perfect voor dagelijks gebruik in bijvoorbeeld lattes of (bak)recepten. Maar deze matcha is ook van excellente kwaliteit om puur te drinken.

Let op! De accessoires in deze set moeten met de hand afgewassen worden en zijn niet geschikt voor de vaatwasser.  

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen