Matcha Chlorella

€9,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022270086
Matcha met de ontgiftende kracht van chlorella.
Inhoud 50 gram
Trektijd 3 minuten
Water temperatuur 70 ºC
Gram per servering 2 gram
Water hoeveelheid 150 mililiter

Verrijk je dagelijkse routine met de kracht van onze matcha met chlorella. Een combinatie van hoogwaardige matcha en verjongende chlorella, samengesteld om je te voorzien van een revitaliserende groene boost die je energie geeft en je welzijn ondersteunt.

Waarom Chlorella?

De combinatie van matcha en chlorella is een bron van voedingsstoffen en antioxidanten. Onze matcha met chlorella brengt deze twee superfoods samen in een drankje, dat niet alleen lekker is om te drinken, maar die ook je lichaam voedt en ondersteunt. Deze twee ingrediënten hebben wel met elkaar overeen en vullen elkaar daarom perfect aan.

Gezondheidsvoordelen van matcha met chlorella

  • Verhoogde energie en vitaliteit: dankzij de natuurlijke cafeïne in matcha en de voedingsstoffen in chlorella, biedt deze matcha een duurzame energieboost zonder de schommelingen van andere energie gevende drankjes.
  • Ontgifting en zuivering: chlorella staat bekend om zijn ontgiftende eigenschappen, terwijl matcha helpt bij het ontgiften en reinigen van het lichaam, waardoor je je fris en energiek voelt.
  • Versterkt immunsysteem: de antioxidanten en voedingsstoffen in zowel matcha als chlorella helpen het immuunsysteem te versterken en ondersteunen een gezonde weerstand tegen ziektes.
  • Verbeterde Ccncentratie en focus: matcha staat bekend om zijn vermogen om de concentratie te verbeteren en de focus te verhogen, waardoor je productiever en alerter kunt zijn gedurende de dag.
0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen