Matcha Ashwaganda

€9,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022270079
Matcha met de ontspannende kracht van Ashwaganda.
Inhoud 50 gram
Trektijd 3 minuten
Water temperatuur 70 ºC
Gram per servering 2 gram
Water hoeveelheid 150 mililiter

Geef je lichaam en geest een boost met onze matcha met ashwaganda. Deze combinatie van hoogwaardige matcha en kalmerende ashwagandha is ontworpen om je lichaam en geest te ondersteunen, waardoor je je energiek, gebalanceerd en veerkrachtig voelt.

Waarom Ashwaganda?

Het samenspel tussen matcha en ashwagandha biedt een unieke combinatie van vitaliteit en ontspanning. Onze Herbal Matcha Ashwaganda brengt deze krachtige ingrediënten samen in een drankje dat niet alleen lekker smaakt, maar dat ook je innerlijke welzijn bevordert.

Gezondheidsvoordelen van matcha met Ashwaganda

  • Verhoogde Energie en vitaliteit: dankzij de natuurlijke cafeïne in matcha en de adaptogene eigenschappen van ashwagandha, biedt onze mix een evenwichtige energieboost zonder de bijwerkingen van andere cafeïne houdende drankjes.
  • Stressverlichting en ontspanning: ashwagandha staat bekend om zijn vermogen om stress te verminderen en de geest te kalmeren, waardoor je veerkrachtiger kunt omgaan met het dagelijks leven.
  • Ondersteuning van het immunsysteem: de antioxidanten in matcha en de immunomodulerende eigenschappen van ashwagandha helpen het immuunsysteem te versterken en beschermen tegen ziektes.
  • Verbeterde mentale focus: matcha verbetert de concentratie en alertheid, terwijl ashwagandha de cognitieve functie ondersteunt, waardoor je scherper en gefocust blijft gedurende de dag.

 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen