Herbal Latte Beet

€7,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022270048
100% bietenpoeder voor shakes, smoothies of roze lattes.
Inhoud 50 gram
Trektijd 3 minuten
Water temperatuur 70 ºC
Gram per servering 2 gram
Water hoeveelheid 150 mililiter

Ben je klaar om een beetje kleur aan je routine toe te voegen? Met deze unieke mix kun je moeiteloos heerlijke bieten lattes creëren die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook voor je gezondheid! Of gebruik het in shakes, smoothies of om een prachtige rode kleur te geven aan gerechten.

Waarom rode bieten latte?

Rode bieten staan al eeuwenlang bekend om hun ongelooflijke gezondheidsvoordelen. Onze Herbal Latte Beet combineert de rijke smaak en voedingsstoffen van rode bieten met het gemak van een poedermix, waardoor je elke dag kunt genieten van een heerlijke bieten latte.

Gezondheidsvoordelen bieten latte

  • Versterkt het immuunsysteem: Boordevol antioxidanten en vitamines die je lichaam helpen beschermen tegen ziektes.
  • Verbeterde bloedsomloop: De natuurlijke nitraten in rode bieten kunnen helpen de bloedstroom te verbeteren en de bloeddruk te verlagen.
  • Energieboost: Dankzij het hoge gehalte aan ijzer en nitraten helpt onze Rode Bieten Latte Mix je energieniveau te verhogen, zodat je klaar bent voor de dag.
  • Gezonde huid: De antioxidanten in rode bieten kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het bevorderen van een stralende huid.

Bereidingswijze

Onze Herbal Latte Beet is zo ontworpen dat je binnen enkele minuten kunt genieten van een warme, heerlijke bieten latte. Meng eenvoudigweg een schepje van het poeder met 200ML van je favoriete melk en voeg zo nodig zoetstof toe.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen