Experienced Matcha Lover - Binnenkort verkrijgbaar!

€49,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022290307
Een bundel voor de matchaliefhebber die graag nieuwe matchasoorten ontdekt. Bevat een blikje Beginner Matcha, Intermediate Matcha en Superior Matcha.
Inhoud 50 gram
Trektijd 2 -3 minuten
Water temperatuur 75 ºC
Gram per servering 2,5 gram
Water hoeveelheid 300 milliliter

De echte matchaliefhebber kan geen genoeg krijgen van het poeder dat we ook wel het groene goud noemen!  Speciaal voor onze matcha lovers die graag nieuwe matcha soorten ontdekken, hebben we deze Premium Matcha Lovers bundle, met drie van onze premium matchasoorten.

Experienced Matcha Lover

  • Beginner Matcha: Deze Beginner Matcha is perfect voor de beginnende matcha drinken. Waar ceremoniële matcha wordt gemaakt van de hoogste bladeren van de Tencha theeplant, gebruikt deze variant de lager groeiende, stuggere theebladeren. Het resultaat is een diepere groene kleur, een iets grovere maling en een robuuste, sterke en wrange umami smaak.
  • Intermediate Matcha: Voor deze knalgroene matcha worden de mooiste en groenste blaadjes van de Tencha thee variant geplukt, gestoomd en verpulverd in een grote granietmolen. Wanneer deze thee goed bereid wordt komen de delicate smaken van groen gras, zeewier en fris tarwegras naar boven. De thee heeft een zacht, crèmig en zoet karakter.
  • Superior Matcha: Deze matcha is een perfecte start voor jouw dag. Matcha is van nature hoog in cafeïne, antioxidanten en vitamines en kan jou een heerlijke kickstart voor een energieke dag bieden. Deze matcha thee is afkomstig van de jongste blaadjes van de Tencha soort.

Een blikje Beginner Matcha bevat 50 gram matcha. De Intermediate Matcha en Superior Matcha bevatten elk 30 gram matcha.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen