Beginner Matcha Set Bamboe - Binnenkort verkrijgbaar!

€24,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022290291
Een handige beginner matcha set. Met een bamboe matcha klopper Oki, bamboe matcha lepel en een blikje Beginner Matcha.
Inhoud 50 gram
Trektijd 2 -3 minuten
Water temperatuur 75 ºC
Gram per servering 2,5 gram
Water hoeveelheid 300 milliliter

Deze beginner matcha set bevat alles wat jij nodig gaat hebben om de lekkerste matcha en matcha lattes te maken. Binnen no-time met jij een echt matcha master waar iedereen jaloers op zal zijn! Deze set kan je netjes bewaren in het meegeleverde linnen bewaarzakje.

Beginner matcha set bamboe

  • Bamboe Matcha Klopper Oki: Ervaar de traditionele wijze van het kloppen van matcha en doe het zoals de echte theemeesters in Japan het ook doen. Met een matcha klopper, ook wel Chasen (茶筅)genoemd, krijg je het perfecte matcha schuim. Deze klopper heeft 130 haartjes.
  • Bamboe Matcha Lepel: Het eeuwenoude matcha ritueel is niet compleet zonder de chashaku (茶杓), een lepel speciaal gemaakt om matcha mee te bereiden. Wil jij jouw matcha collectie uitbreiden? Of wil je ervaren hoe het écht bedoeld is? Dan is deze lepel perfect voor jou. 
  • Beginner Matcha: Deze matcha is perfect voor dagelijks gebruik in bijvoorbeeld lattes of (bak)recepten. Maar deze matcha is ook van excellente kwaliteit om puur te drinken. Het blikje bevat 50 gram matcha.

Let op! Deze accessoires moeten met de hand afgewassen worden en zijn niet geschikt voor de vaatwasser.  

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen