Basis Matcha Set Zwart Bamboe Middel - Binnenkort verkrijgbaar!

€29,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022290260
Een handige beginner matcha set. Met een zwarte bamboe matcha klopper Oki, zwarte bamboe matcha lepel en een groene matcha klopper houder.
Inhoud
Materiaal Zwart Bamboe

Elegant, delicaat en verfijnd. Woorden die stuk voor stuk gelinkt worden aan het bereiden van matcha. Met deze handige, speciaal samengestelde beginner matcha set heb jij alles wat je nodig hebt om de lekkerste koppen matcha en matcha lattes te maken. Je kunt deze set opbergen in de bijgeleverde linnen opbergzak.

Basis matcha set zwart bamboe

  • Zwarte Bamboe Matcha Klopper Oki: Ervaar de traditionele wijze van het kloppen van matcha en doe het zoals de echte theemeesters in Japan het ook doen. Met deze luxe Matcha klopper, ook wel Chasen (茶筅)genoemd, krijg je het perfecte matcha schuim. Deze klopper heeft 130 haartjes.
  • Zwarte Bamboe Matcha Lepel: De echte theemeesters uit Japan bereiden hun matcha met een speciale matcha lepel, ook wel de chashaku (茶杓) genoemd. Hiermee doseren de theemeesters hun matcha tot perfectie, waar uiteindelijk de allerbeste matcha uit voortkomt.
  • Groene Matcha Klopper Houder: De Matcha klopper houder is een belangrijk onderdeel in het bewaren van je klopper. Want die mooie matcha klopper verdient toch ook een mooie houder? En krijg jij gewoon niet genoeg van matcha groen? Dan is deze groene houder van porselein de perfecte match voor op jouw aanrecht! En wees eerlijk, alleen de houder op zich is al een lust voor het oog.  

Let op! Deze producten moeten met de hand afgewassen worden en zijn niet geschikt voor de vaatwasser.  

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen