Basis Matcha Set Zwart Bamboe Klein

€19,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022290284
Een handige beginner matcha set. Met een bamboe matcha klopper Oki, bamboe matcha lepel en een groene matcha klopper houder.
Inhoud
Materiaal Zwart Bamboe

Ben jij er klaar voor om jouw matcha ritueel te starten? Met deze handige, speciaal samengestelde beginner matcha set heb jij alles wat je nodig hebt om de lekkerste koppen matcha en matcha lattes te maken. Deze set kan je netjes bewaren in het meegeleverde linnen bewaarzakje.

Basis Matcha Set Bamboe Klein

  • Bamboe Matcha Klopper Oki: Ervaar de traditionele wijze van het kloppen van matcha en doe het zoals de echte theemeesters in Japan het ook doen. Met een matcha klopper, ook wel Chasen (茶筅)genoemd, krijg je het perfecte matcha schuim. Deze klopper heeft 130 haartjes.
  • Bamboe Matcha Lepel: Het eeuwenoude matcha ritueel is niet compleet zonder de chashaku (茶杓), een lepel speciaal gemaakt om matcha mee te bereiden. Wil jij jouw matcha collectie uitbreiden? Of wil je ervaren hoe het écht bedoeld is? Dan is deze lepel perfect voor jou. 
  • Groene Matcha Klopper Houder: De Matcha klopper houder is een belangrijk onderdeel in het bewaren van je klopper. Want die mooie matcha klopper verdient toch ook een mooie houder? En krijg jij gewoon niet genoeg van matcha groen? Dan is deze groene houder van porselein de perfecte match voor op jouw aanrecht! En wees eerlijk, alleen de houder op zich is al een lust voor het oog.  

Let op! Deze producten moeten met de hand afgewassen worden en zijn niet geschikt voor de vaatwasser.  

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen