Bamboe Matcha Klopper Chisai

€19,95
Op voorraad
Artikelcode 2022280512
Een speciale lange matcha klopper voor het perfect bereiden van jouw matcha!
Levertijd: Vandaag besteld, morgen in huis!
Aantal haren 70
Materiaal Bamboe

Voor het perfecte matcha schuim gebruik je een matcha klopper, ook wel Chasen (茶筅) genoemd. Een middel dat tijdens het maken van matcha nog wel eens wordt onderschat. Bij het gebruik van bijvoorbeeld een garde zal de matcha niet goed mengen met het water, wat zorgt voor klontjes en weinig schuim.

Deze bamboo matcha klopper ligt door het langere handvat beter in de hand dan zijn kortere familielid, waardoor deze heerlijk en gemakkelijk de matcha klopt.

Klaar om échte matcha te maken? Deze klopper heeft 70 borstelhaartjes, die door hun unieke vorm voor een fijne lichtgroene schuimlaag zorgen op jouw heerlijke schaal matcha.

De klopper heeft een luxe en uitstraling en ziet er prachtig uit, ook als decoratie! Hier kan je de klopper op bewaren na het kloppen. Zo ligt hij er prachtig bij terwijl jij aan het genieten bent van jouw matcha thee.

Met deze matcha klopper waan je je in een échte Japanse theeceremonie, al na de eerste slok!
Let op! Dit product moet met de hand afgewassen worden en is niet geschikt voor de vaatwasser.

De klopper heeft een luxe en robuuste uitstraling en ziet er prachtig uit, ook als decoratie! Daarnaast heeft deze klopper een bijpassende houder. Hier kan je de klopper op bewaren na het kloppen. Zo ligt hij er prachtig bij terwijl jij aan het genieten bent van jouw matcha thee. 

Met deze Matcha klopper waan je je in een échte Japanse theeceremonie, al na de eerste slok! 

Let op! Dit product moet met de hand afgewassen worden en is niet geschikt voor de vaatwasser.  

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen