Matcha Schaal Wit Spikkel

€19,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022280581
Een prachtige wit gespikkelde keramieken matcha schaal!
Inhoud 450 ml
Materiaal Keramiek

Het bereidingsproces van dé perfecte matcha is niet alleen uitgebreid maar is voor vele Japanners ook een vorm van meditatie. Het tot perfectie kloppen en roeren van de matcha, de schoonheid van het ritueel en het bereiden van de thee zorgen allemaal voor een ultieme beleving. En een matcha schaal kan niet ontbreken bij dit proces! 

Dus ben jij op zoek naar een mooie matcha schaal voor jouw matcha ritueel? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze prachtige matcha schaal heeft een wit gespikkelde textuur en onderscheidt zich daardoor van de andere matcha schalen. Door de spierwitte kleur van de schaal komt jouw heldergroene matcha prachtig naar voren! 

De schaal is gemaakt van hoogwaardig keramiek en heeft een unieke en luxe uitstraling. En wist je dat hij met de hand gemaakt is? Hierdoor is jouw schaal one of a kind! En ben je toevallig opzoek naar een bijpassende matcha houder? We got you! We hebben dé perfecte houder voor bij deze prachtige schaal! 

De schaal heeft een diameter van 12,5 cm en is 8 cm hoog. De inhoud van deze schaal is 450 ml. De schaal is gemaakt van keramiek. 

Let op! Dit product moet met de hand afgewassen worden en is niet geschikt voor de vaatwasser. 

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen