Premium Matcha Lover Bundel - Binnenkort verkrijgbaar!

€94,94
Niet op voorraad
Artikelcode 2022290314
Een bundel van onze premium matchasoorten. Bevat een blikje Ceremonial Matcha, Advanced Matcha en Exceptional Matcha.
Inhoud 50 gram
Trektijd 2 -3 minuten
Water temperatuur 75 ºC
Gram per servering 2,5 gram
Water hoeveelheid 300 milliliter

De echte matchaliefhebber kan geen genoeg krijgen van het poeder dat we ook wel het groene goud noemen!  Speciaal voor onze matcha lovers die graag nieuwe matcha soorten ontdekken, hebben we deze Premium Matcha Lovers bundle, met drie van onze premium matchasoorten.

Premium Matcha Lover Bundle

  • Ceremonial Matcha: Wat onze Ceremonial Matcha zo bijzonder maakt, is de toegankelijkheid. Hoewel het betaalbaarder is dan de traditionele ceremoniële kwaliteit, blijft het een eersteklas keuze. Deze ceremoniële matcha is afkomstig van de fijnste theebladeren, hoewel de kwaliteit iets lager is dan die van de traditionele ceremoniële matchasoort.
  • Advanced Matcha: Deze advanced grade matcha wordt gemaakt van de jongste theeblaadjes die biologisch zijn geteeld op de schaduwrijke heuvels in het zuidoosten van Japan. De heldergroene kleur toont dat deze matcha van de hoogste kwaliteit is. Een kwaliteit die traditioneel gezien vaak wordt gebruikt tijdens de Japanse theeceremonies. De smaak van deze matcha is delicaat en zoet met een subtiele umami smaak.
  • Exceptional Matcha: Perfectie in een kop, dat is wat je krijgt wanneer je kiest voor deze Exceptional Matcha, geteeld in de zuidelijke streken van Japan. Deze streken, of provincies, staan bekend om de teelt van de Tencha theeplant, waarvan de jongste blaadjes van de teelt zorgen voor matcha van de hoogste kwaliteit. Zacht en zoet in smaak, maar met de herkenbare en aardse umami ondertonen.

Ieder blikje bevat 30 gram matcha.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen