Herbal Latte Rose

€7,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022270055
100% rozenpoeder voor shakes, smoothies of roze lattes.
Inhoud 50 gram
Trektijd 3 minuten
Water temperatuur 70 ºC
Gram per servering 2 gram
Water hoeveelheid 150 mililiter

Met deze Rose Latte mix maak je de delicate smaak van rozen onderdeel van je dagelijkse ritueel.

Waarom Rose Latte?

Rozen staan bekend als het symbool voor de liefde, schoonheid en welzijn. Maar naast een zachte smaak kunnen rozenblaadjes ook verschillende heilzame werkingen hebben op het lichaam, waardoor het drinken van rose lattes steeds populairder wordt.

Gezondheidsvoordelen rose latte

  • Kalmerende en rustgevende eigenschappen: De zachte aroma’s van rozen kunnen helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning.
  • Verjongende antioxidanten: Rozenblaadjes zitten boordevol antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het bevorderen van een gezonde huid.
  • Spijsverteringsondersteuning: De natuurlijke eigenschappen van rozen kunnen helpen bij het kalmeren van de spijsvertering en het verminderen van maagklachten.
  • Bereidingswijze

Geniet binnen enkele minuten van een rustgevende rose latte door eenvoudig een schepje van ons poeder te mengen met 200ML warme melk naar keuze. Voeg zo nodig zoetstof toe. Het is de perfecte manier om jezelf te verwennen na een lange dag of om je ochtend te beginnen met een gezonde boost.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen