Herbal Latte Kurkuma

€7,95
Niet op voorraad
Artikelcode 2022270031
100% kurkumapoeder voor shakes, smoothies of gele lattes.
Inhoud 50 gram
Trektijd 3 minuten
Water temperatuur 70 ºC
Gram per servering 2 gram
Water hoeveelheid 150 mililiter

Verwen jezelf met de warme kracht van kurkuma met onze Herbal Latte Kurkuma. Laat je zintuigen prikkelen met deze latte mix die niet alleen heerlijk is, maar ook boordevol gezondheidsvoordelen zit.

Waarom Kurkuma Latte?

Al eeuwenlang wordt kurkuma gegeten en gedronken voor zijn geneeskrachtige eigenschappen en unieke smaakprofiel. Onze Herbal Latte Kurkuma biedt een gemakkelijke en heerlijke manier om de voordelen van kurkuma in je dagelijkse routine op te nemen.

Gezondheidsvoordelen Kurkuma Latte

  • Krachtige ontstekingsremmende eigenschappen: Kurkuma staat bekend om zijn vermogen om ontstekingen te verminderen en het lichaam te helpen bij het bestrijden van ziekten.
  • Versterkt de immuniteit: De antioxidanten in kurkuma kunnen helpen het immuunsysteem te versterken en het lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Ondersteunt de spijsvertering: Kurkuma kan helpen bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het verminderen van spijsverteringsproblemen.
  • Bevordert een gezonde huid: Door zijn ontstekingsremmende eigenschappen kan kurkuma bijdragen aan een stralende en gezonde huid.

Bereidingswijze

Geniet binnen enkele minuten van een rustgevende kurkuma latte door eenvoudig een schepje van ons poeder te mengen met 200ML warme melk naar keuze. Voeg zo nodig zoetstof toe. Het is de perfecte manier om jezelf te verwennen na een lange dag of om je ochtend te beginnen met een gezonde boost.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen