Deze celebs zijn dol op hun dagelijkse matcha

Published on 23 f, 2021 Door tastea
Deze celebs zijn dol op hun dagelijkse matcha

Ben jij al helemaal om en drink je regelmatig een kop verse matcha-thee of matcha-latte? Dan zijn we niet alleen heel blij met jou als bezoeker van deze site, maar ook heel benieuwd hoe jij kennis hebt leren maken met matcha. De kans is namelijk groot dat je 10 jaar geleden nog nooit van matcha had gehoord. Toen was matcha nog écht iets dat alleen in het verre oosten en door de Chinese en Japanse gemeenschap in het westen werd gedronken.

Inmiddels kun je bijna geen health- of lifestylemagazine openslaan zonder een artikel tegen te komen over de geweldige eigenschappen van deze heldergroene drank. En ook op social media zien we steeds vaker influencers voorbij komen met een kommetje schuimende matcha. Veel celebrities hebben matcha toegevoegd aan hun dagelijkse ritueel als onderdeel van hun gezonde levensstijl. Benieuwd wie dat zijn? Wij zochten het voor je uit. Een ding kunnen we je al verklappen: al deze celebs zien er superfit uit en lijken op wonderlijke wijze maar niet ouder te worden.

Jessica Alba

Model en actrice Jessica Alba vierde afgelopen april haar 40ste verjaardag….Serieus?!

Miranda Kerr

Matcha & Miranda zijn ‘a match(a) made in heaven’ want zelfs als je gezegend bent met uitzonderlijk goede genen mag je de natuur best een handje helpen.

Serena Williams

Je hebt geen 23 grandslamtitels op je naam staan zonder elke dag strenge keuzes te maken ten behoeve van je gezondheid. Serena kiest matcha.

Gwyneth Paltrow

Op je 49ste nog een foto op Insta zetten van jezelf in bad, doe je alleen als je extreem goed in je vel zit. Go Gwyneth!

Brad Pitt

Mocht je denken dat matcha alleen door vrouwen wordt gedronken? Think again. Brad Pitt doet het en hij laat na ruim 30 jaar vrouwen wereldwijd nog steeds verlegen giechelen. Doe je toch iets goed.

Jennifer Lopez

Ze is 53, ze danst, acteert, zingt en heeft een indrukwekkende track record als het gaat om het daten van mooie mannen. Tussen de bedrijven door maakt Jennifer even een rondje om ‘the block’ met een beker iced-matcha.

Adele

Toen de britse zangeres Adele, ruim 45 kilo lichter, voor het eerst werd gefotografeerd door oplettende paparazzi vroeg iedereen zich af hoe ze dat voor elkaar had gekregen. Geruchten deden de ronde over maagbanden en operaties, maar die roddels drukte Adele snel de kop in. Haar gewichtsverlies was het resultaat van keihard werken en een volledige verandering in leef- en eetstijl. En, oh ja, ze heeft ook matcha aan haar dieet toegevoegd….Just saying.

Matcha drinken zal je geen ‘fame and fortune’ brengen maar wel een enorme boost aan je gezondheid geven. Zeker de moeite waard om het vandaag nog te proberen.